PM Onsdaxgolfen 2023

TÄVLINGS PM :   Onsdaxgolfen 2023 

TÄVLINGSFORM: Slaggolf 9 hål – ÖPPEN TÄVLING  

TÄVLINGSTID: En klass,  hcp 0,0 – 54,0. Varje vecka onsdag. 10 veckor. Start 28 juni. Sista spelvecka 35, Onsdag 30 Augusti. Första start 17:00 Finalspel lördagen den 9 september start kl 09.00. För kvalificering till finalspel gäller i första hand antalet tävlingsomgångar därefter totalt resultat och sist lägst hcp. Först 9 hål slaggolf och de 10 bästa går vidare till 9 hål shot out. Max. 18 deltagare spelar finalen.  

ANMÄLAN MM: Görs på min golf senast 15:30 speldagen. där kan även sen start väljas så du ska ha möjlighet att kunna komma lite senare. Även du som är 75 eller äldre ska kunna välja att spela från Röd Tee, Observera att vid lägre omgångsdeltagare antal kan starten bli tidigare, men mellan 17:00-18:00 är det tänkt att det ska vara möjligt att starta och vi kommer köra 2-3 eller 4 bollar.

Kostnad 50:- per deltävling. Kontant, i kuvert märkt med namn. Swish, nr. 123 580 80 27 Vid meddelande, skriv  onsdaxgolf. Eller skanna nedan QR kod där allt är förifyllt  Kansliet är öppet under onsdagarna.

Skriv in erat GOLF ID när ni swishar. markera bakom texten och fylll i. ( Se bild för referens)

KOM IHÅG: Första tävling från tee 1-9 sen gäller varannan vecka spel på hål 10-18. Spel från fel tee = 2 slags plikt och slaget går om. Fyll i scorekorten korrekt och glöm inte signatur av såväl spelare som markör.  

Felaktigt ifyllt scorekort = diskvalikation.  

PRISER: Vinnare varje onsdaxgolf får en skraplott Ytterligare en skraplott lottas ut till en omgångsdeltagare, samt vinnare av finaldagen får en skraplott och en lott lottas ut bland övriga deltagare.

1:a pris i finalen är en spelrätt 2024. Pris till de 3 bästa i finalen.