Resultat Klubbmästerskapet 2023

Så skulle det äntligen bli dags att avgöra vem som är bäst i klubben.

18 deltagare, 4 Damer och 14 Herrar gav sig ut vid 9 draget på söndagsmorgonen och var rejält taggade på att köra 27 hål. Vi klarade nästan 18 hål utan besök av regnet men dom sista nio hålen kunde inte regnet hålla igen.

På damsidan vann AnnaMaria Mohlin med 10 slag över sina motståndare och på herrsidan skulle det bli särspel mellan 3 spelare med snudd på att en tredje deltagare höll på att missas. Så särspelet blev mellan Björn Edén, Jonas Edén och Erik Albinder som avslutade sina sista 9 hål som en raket och alla tre slutade på 133 slag totalt.

Särspelet fick bli på hål 8 och 9 om det skulle behövas. men redan efter hål 8 var det klart och vinnare på Herrsidan blev Björn Edén

Tävlingsledningen säger stort grattis till er och tack till alla som ställde upp med sitt deltagande.

Nästa år hoppas vi kunna köra 2 dagar a 18 hål. väl mött då.

Klubbmästare 2023, AnnaMaria Mohlin och Björn Edén

Foto: Jonas Edén

Resultatlistan

Länk till resultatlista

Nedladdningsbar fil