Tävlingskalendern är publicerad

Ärade medlemmar.

Nu är äntligen tävlingsschemat publicerat med reservation med nån ändring.

Vi har lyssnat på er, Under årsmötet 2022 hade vi önskan från medlemmar att KM ska spelas på Svegs GK

Och, Iår kommer vi spela Klubbmästerskapet hemma, och tanken är att den ska spelas över 2 dagar men Härjedals Mästerskapet brukar spelas den helgen vi har planerat KM så om det blir så, kommer vi att spela KM över 27 hål istället på en dag.

Sen är Onsdaxgolfen tillbaka. den kommer att spelas på onsdagar med starttid 17:00 och troligen kommer anmälan till onsdaxgolfen ske via min golf innan tävling. men det är inte riktigt klart än och mer info om det kommer. Vidare så kommer en lott ges till vinnaren och ytterligare en lott kommer att lottas ut till en av deltagarna varje onsdaxgolf. och dessa lotter kommer att kunna hämtas på kansliet

Är det inte härligt så säg. =)

klicka här för att se tävlingsschemat för 2023